Zoeken

Nieuwsbrief

Shoppen bij Casj =

 • Trendy kleding

  Internet Outlet Markt

 • Veilig winkelen

  Veilig winkelen

 • Direct online bestellen

  Direct online bestellen

 • Veilig betalen via Ideal

  Veilig betalen via Ideal

 • Betalen met bankoverschrijving

  Betalen met bankoverschrijving

 • Lage verzendkosten

  Lage verzendkosten

 • Voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

  Kiala, DHL of Post NL verzending


 • Bezoek ons op Facebook!

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien dit vooraf via de mail kenbaar is gemaakt aan Casj, onder vermelding van het bestelnummer. U hoeft niet te wachten op een antwoord, een melding is voldoende. Indien u de retour niet heeft aangemeld, vervallen hiermee alle aanspraken. Indien de retour niet is aangemeld, maar wel retour gestuurd binnen de termijn van 7 dagen, schrijven wij het tegoed bij op uw account, mits de goederen in originele staat zijn.

Wij hebben een fysieke locotie in Amsterdam waar de goederen bekeken, de tegoebon kan worden ingewisseld en kan worden geruild.

Zodra uw retour is ontvangen en goedgekeurd, ontvangt u hierover een bericht. Indien er zich problemen voordoen, zoals te laat retour sturen (binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen), of de artikelen vertonen gebreken, zal er een tegoed worden bijgeschreven op uw account.


Voor alle artikelen gekocht bij Casj geldt: een tegoedbon van het aankoopbedrag van het artikel, opnieuw te besteden bij Casj.Voor de geretourneerde artikelen ontvangt de klant een shoptegoed, welke kan worden besteed aan (niet-afgeprijsde en zonder kortingsakties) artikelen. De tegoedbon blijft 1 jaar geldig. 
De portokosten van geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant, tenzij anders vermeld.

De aanwijzingen van Casj, om een artikel te retourneren dienen opgevolgd te worden voor een voorspoedige afwikkeling:
Kleding dient in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin het ontvangen is, dit betekent:

 • in ongedragen staat;
 • met prijskaartje er nog aan (indien dit is verwijderd kan er NIET worden geretourneerd);
 • Gewassen kleding, vlekken en niet besprenkeld met parfum, om andere geurtjes te verdoezelen.
 • Kwetsbare kleding, bewerkt met pailletten, studs of fijne zijde, zijn fragiel. Indien er pailletten of studs, kralen missen, kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wij kunnen deze artikelen niet retourneren aan de leverancier.
 • Artikelen uit de map SALE kunnen niet worden geretourneerd. 

Onderkleding (Beha, slips, panty's etc.) kan NIET worden geretourneerd, uit oogpunt van hygiene. Hetzelfde geldt voor badkleding en schoenen.

Artikelen in de opruiming/met korting kunnen niet worden geretourneerd.

Alleen retourname in originele verpakking mogelijk, wordt een kledingstuk per pakketpost ontvangen dan dient deze ook per pakketpost retour te worden gestuurd + doorgeven van pakketcode. De bijgesloten originele factuur meesturen met de retourzending. Zonder de originele factuur, kunnen wij het artikel niet terugnemen. Onvoldoende frankeren wordt in mindering gebracht.

Portokosten van de levering en retourzending zijn voor de koper.

Gebreken dienen binnen 24 uur te worden gemeld.
Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd.

Mocht er onverhoopt iets mankeren aan een artikel, graag retour aan Casj, en na inspectie door Casj, word er een passende oplossing gezocht, en/of geruild voor een vervangend artikel.

 Retour adres kunt u vinden op de factuur en hier vermeld :

Casj

Kap 36

1628 GG Hoorn